Euromaster Terneuzen

Informaticastraat 8 4538 BT Terneuzen
Toon het nummer
Tel. 0115-694172 (lokaal tarief en telefoonnummer)

Openingstijden

maandag t/m vrijdag: 08.00-17.30
zaterdag: 8.30-16.00

Bijzondere openingstijden :

 • 20 mei 2017 tot 30 september 2017 - Gesloten om 12.30 uur op zaterdag.

Euromaster is aangesloten bij:

Ontvang deze adresgegevens

of

U zult een bericht ontvangen met de adresgegevens en de routebeschrijving naar uw plaatselijke garage.

Evènements

Werken bij Euromaster
Werken bij Euromaster

Heb jij MBO-4 of HBO werk- en denkniveau en heb jij een studierichting management of commercie gevolgd? Heb je daarnaast ook nog affiniteit met de automotive sector, dan zijn wij op zoek naar jou! Want Euromaster zoekt ManagementTALENT, zowel voor de sales als voor operations! Kijk op www.euromaster.nl/werken-bij

Werken bij
Euromaster Merk van de Maand: Continental
Euromaster Merk van de Maand: Continental

September staat in het teken van Continental: de hele maand worden uw Continental zomer- en winterbanden gratis gemonteerd. Uw voordeel kan wel oplopen tot € 80,-! Continental was één van de sponsoren van het EK Vrouwenvoetbal. Zoals u waarschijnlijk wel weet is dit een groot succes geworden en zijn de Oranje Leeuwinnen Euromaster geworden! Dit succes gaan we in september nog even uitgebreid vieren door uw nieuwe Continental banden geheel gratis te monteren. Dit betekent een voordeel van € 20,- per band! U koopt Continental banden direct in onze Webwinkel, boek tot 3 maanden vooruit.

Koop online
Gratis montage op Goodyear all season banden
Gratis montage op Goodyear all season banden

All season banden zijn een uitstekende keuze voor het Nederlandse klimaat. En u hoeft niet twee maal per jaar te denken aan een afspraak voor de bandenwissel. Gedurende de hele maand september worden all season banden van Goodyear bij ons gratis gemonteerd. Dat scheelt u 20,- per band.

Koop online
Bandenoutlet bij Euromaster
Bandenoutlet bij Euromaster

“Opgeruimd huis, opgeruimde geest” wordt er weleens gezegd. Daar zijn we het bij Euromaster helemaal mee eens. Daarom ruimen wij onze bandenvoorraad op. Profiteer nu van gratis montage op allerlei banden!

Koop online
Help ons het Liliane Fonds ondersteunen
Help ons het Liliane Fonds ondersteunen

Het Liliane Fonds wil de wereld openen voor kinderen en jongeren met een handicap in ontwikkelingslanden. Zodat ze kunnen meedoen en meetellen in hun gemeenschap. Euromaster steunt het Liliane Fonds om deze kinderen op weg te helpen. Gedurende de hele maand september doneren wij 1 euro per APK aan het Liliane Fonds. Laat u uw APK door Euromaster verzorgen, dan draagt u dus ook bij aan de mobiliteit van kinderen met een handicap.

Koop online
Kleine beurt (dealerbeurt) 50 procent korting
Kleine beurt (dealerbeurt) 50 procent korting

Uw auto wordt nauwkeurig nagekeken door een deskundige monteur. Wij vervangen het oliefilter en vullen diverse vloeistoffen bij. De olie wordt ververst met Shell Helix olie. De prijs van uw kleine beurt kunt u exact laten berekenen door de Euromaster offertetool op basis van uw kenteken en kilometerstand. Koop uw grote beurt in september 2017 online en plan uw afspraak tot 3 maanden vooruit. U ontvangt nu 50% korting op alle onderdelen.

Koop of toon offerte
Valeo ruitenwissers 50 procent korting
Valeo ruitenwissers 50 procent korting

In de herfst en winter is de kans op hevige regen- of sneeuwval groot. Laten uw ruitenwissers strepen achter of slaan ze stukken van de voorruit over? Dan is het voor uw veiligheid de hoogste tijd om ze te vervangen. Bij Euromaster krijgt u nu 50% korting op de Compact serie van Valeo. Verkrijgbaar in flatblade, conventioneel en achterruitwisser. Profiteer nu van de september aanbiedingen van Euromaster.

Koop online
50 procent korting op accu's
50 procent korting op accu's

De accu staat op nr.1 als het gaat om pech onderweg. En startproblemen in herfst en winter zijn ook vrijwel altijd te wijten aan een slechte accu. Laat uw accu gratis meten op één van onze 100 vestigingen. Blijkt uw auto toe te zijn aan een nieuwe accu, dan krijgt u deze nu voor de helft van de prijs!

Koop of toon offerte
Remblokken 50 procent korting
Remblokken 50 procent korting

Goede werkende remmen zijn van levensbelang voor u en voor uw medeweggebruikers. Zijn uw remschijven versleten dan is het noodzakelijk uw remblokken ook te vervangen. Laat uw remmen op tijd controleren in een van onze vestigingen. Zijn uw remmen aan vervanging toe, dan krijgt u in september bij Euromaster 50% korting op nieuwe remblokken. Maak een afspraak bij een vestiging bij u in de buurt of koop direct online.

Koop of toon offerte
Schokdempers 50 procent korting
Schokdempers 50 procent korting

Blijf comfortabel en veilig rijden met goede schokdempers. Laat ze gratis controleren en mocht het nodig zijn, dan kunt u de schokdempers nu met 50% korting aanschaffen. Koop online op onze Webwinkel of maak een afspraak bij een Euromaster vestiging bij u in de buurt.

Koop of toon offerte
Airco Service 50 procent korting
Airco Service 50 procent korting

Plan uw airco service online tot 3 maanden vooruit en ontvang 50% korting! Laat uw airco gratis controleren. Een goed werkende airco zorgt in de winter voor snelle ontwaseming van de ruiten en in de zomer voor een aangenaam koele rit. Koop de airco service beurt op onze Webwinkel of bel een Euromaster vestiging bij u in de buurt.

Koop online
Grote beurt (dealerbeurt) 50 procent korting en gratis APK
Grote beurt (dealerbeurt) 50 procent korting en gratis APK

Uw auto wordt gecontroleerd op 70 punten door een deskundige monteur. Bougies, lucht- en oliefilters worden vervangen en diverse vloeistoffen worden bijgevuld. De olie wordt ververst met Shell Helix olie. De prijs van uw grote beurt kunt u exact laten berekenen door de Euromaster offertetool op basis van uw kenteken en kilometerstand. Koop uw grote beurt in september 2017 online en plan uw afspraak tot 3 maanden vooruit. U ontvangt nu 50% korting op alle onderdelen én een gratis APK.

Koop of toon offerte
Vraag uw offerte aan
Vraag uw offerte aan

Een gegarandeerde prijsopgave ontvangen op basis van uw kenteken? Dat kan vanaf nu bij Euromaster!

Vraag uw offerte aan

Deskundig auto-onderhoud?Euromaster Terneuzen is de betrouwbaarste garage
bij u in de buurt!


Met goed onderhoud gaat uw auto langer mee. Vertrouw op de onderhoudsmonteurs van Euromaster in Terneuzen. In onze modern uitgeruste garage wordt u deskundig geholpen. We hebben niet alleen verstand van autobanden, maar ook van auto-onderhoud.


Autobanden vervangen?
Bent u toe aan vervanging van uw autobanden, dan staan de specialisten van Euromaster garant voor een eerlijk en degelijk advies. U kunt bij ons terecht voor een breed assortiment zomerbanden, winterbanden en vier seizoenen banden.


Deskundige montage
Uw Euromaster team in Terneuzen staat uiteraard klaar om uw nieuwe banden snel en met kennis van zaken te monteren. Zodat u weer veilig op weg kunt. Euromaster vertegenwoordigt alle belangrijke bandenmerken: Michelin, Kleber, BF Goodrich, Continental, Vredestein, en Bridgestone. Kies samen met uw Euromaster bandenspecialist de band die past bij uw eisen en rijstijl.


Uw Euromaster garage in Terneuzen voert alle voorkomende werkzaamheden uit, die bijdragen aan uw veiligheid en rijcomfort. We zorgen voor correcte montage, balanceren uw banden en zorgen dat uw auto goed is uitgelijnd. Ook kunt u bij ons terecht voor stikstof bandenvulling en overige auto services. Voor ons complete aanbod kunt u tevens terecht op onze Webwinkel.


U bent welkom bij Euromaster Terneuzen.

 • Accu controleren

  Wilt u startproblemen altijd voor zijn? Speel op safe. Monteurs van Euromaster in Terneuzen voeren een deskundige accu controle voor u uit. U weet direct of uw accu aan vervanging toe is of dat de accu nog voldoende power heeft. Om vlot te starten, voor de verlichting en verwarming, voor uw muziek- en navigatiesysteem. Is vervanging noodzakelijk, dan heeft Euromaster de juiste accu op voorraad.

 • Kleine beurt

  Autotechniek vergt onderhoud. Bij Euromaster in Terneuzen maken we vakwerk van de kleine beurt. Alle vitale onderdelen van uw auto worden grondig nagelopen. Motorolie wordt ververst en het oliefilter wordt vervangen. Bij onvolkomenheden plegen onze monteurs altijd overleg. Bij Euromaster telt maar één ding: dat ú veilig en zorgeloos kunt autorijden.

 • Motorolie verversen

  Euromaster Terneuzen raad aan om uw motorolie een aantal keer per jaar te controleren, zo houdt u de motor van uw auto in topconditie. Het scheelt brandstof en er treedt minder slijtage op. Bij Euromaster gebruiken we olie van topkwaliteit: Shell Helix motorolie. De samenstelling van deze synthetische motorolie garandeert de beste prestaties.

 • Remmen

  Goed functionerende remmen zijn van levensbelang. Voor u, uw passagiers en uw medeweggebruikers. Laat de remmen van uw auto daarom geregeld nalopen. Monteurs van Euromaster in Terneuzen zijn er op getraind snel afwijkingen in remschijven en remblokken te signaleren. Ook controleren ze de remvloeistof en remslangen.

 • Schokdempers

  Rijden met versleten schokdempers of -brekers is onplezierig en gevaarlijk. Uw remweg wordt langer, u verliest grip op de weg. Ook treden sneller beschadigingen op aan het chassis. Door uw schokdempers geregeld bij Euromaster in Terneuzen na te laten kijken, verhoogt u uw veiligheid en vermijdt u onnodige reparatiekosten.

 • Uitlaat auto

  Elk deel van uw uitlaat – van demper tot katalysator – heeft invloed op afvoer en onschadelijk maken van uitlaatgassen, brandstofverbruik, geluidsniveau en motorvermogen. Door zwakke punten tijdig te signaleren en te verhelpen, functioneert uw uitlaat optimaal en gaat hij langer mee. Monteurs van Euromaster in Terneuzen weten precies waar ze moeten kijken.

 • Auto uitlijnen

  De stand waarin de wielen van uw auto op het wegdek staan, is erg belangrijk. Een auto uitlijnen draagt bij aan veiligheid en prettig weggedrag. Minstens zo belangrijk: uw banden gaan langer mee. Dat scheelt in uw portemonnee. Auto uitlijnen? Euromaster Terneuzen biedt de beste combinatie van meetapparatuur en deskundige monteurs.

 • Ruitenwisser

  Functioneren uw ruitenwissers goed? Laat ze tijdig controleren in Terneuzen. Zodat u onder alle omstandigheden zeker bent van goed zicht. Voor elk type auto heeft Euromaster Valeo ruitenwissers van het type ‘Clip & Go’ op voorraad. Neem geen genoegen met hinderlijke strepen, vlekken, druppels of herrie. Laat uw ruitenwissers nakijken en deskundig vervangen.

 • APK keuring

  APK keuring? U bent welkom bij Euromaster Terneuzen. Onze RDW erkende APK Keurmeesters lopen uw auto grondig na op alle APK eisen voor veiligheid, milieu en registratie. Bij gebreken aan uw auto krijgt u deskundig advies. APK keuringen bij Euromaster zijn scherp geprijsd. U kunt er online een afspraak voor maken.

 • Auto airco service

  Euromaster Terneuzen biedt een breed en betaalbaar auto airco serviceprogramma. Met de airco diagnose wordt vastgesteld of uw airco optimaal werkt. Een airco desinfectie rekent af met bacteriën en schimmels, na een volledige airco service is uw airco weer als nieuw. Een schoon en gezond klimaat in uw auto verhoogt uw comfort en veiligheid.

 • Grote beurt

  Door uw auto geregeld te laten controleren en onderhouden, heeft u er langer plezier van. Laat daarom tijdig en deskundig een grote beurt uitvoeren. U kunt hiervoor direct een afspraak inplannen bij een Euromaster vestiging in Terneuzen. Een grote onderhoudsbeurt voeren we uit in overeenstemming met de fabrieksvoorschriften.

Breedtegraad : 51.303344

Lengtegraad : 3.8537597

Routebeschrijving

Contacteer Euromaster Terneuzen

Als u meer wilt weten, vul dan het formulier hieronder in. Euromaster Terneuzen

* : verplichte velden

Merci de remplir les champs obligatoires
Bedankt voor uw aanvraag, we proberen u zo snel mogelijk te beantwoorden.

Nabijgelegen steden

Terneuzen Axel Hulst Borssele

Bereken uw reisroute naar Euromaster Terneuzen

van

U kunt de stad van vertrek invoeren, ofwel uw volledige adres

Voorbeelden: Deventer
2 Lübeckstraat.

naar

Informaticastraat 8 4538 BT Terneuzen

A Départ

100 kms (env. 25 mins)
 1. Prendre la direction sud-ouest sur Rue Pierre Dupont vers Rue Louise
  100 m
 2. Au rond-point Ront-Point du Luxembourg prendre la 1ere sortie sur Rue Lionel Terray
  2,30 Km
 3. A gauche, prendre la bretelle vers A46/A43/Lyon/Saint-Priest
  650m

B Informaticastraat 8 4538 BT Terneuzen