Euromaster Emmen

Roald Amundsenstraat 1 7825 AP Emmen
Toon het nummer
Tel. 0591-377301 (lokaal tarief en telefoonnummer)

Openingstijden

maandag t/m vrijdag: 08.00-17.30
zaterdag: 8.00-12.00


Accountmanager zakelijk: Theo Jannink
Telefoonnummer: 06 - 51 22 52 52

Euromaster is aangesloten bij:

Ontvang deze adresgegevens

of

U zult een bericht ontvangen met de adresgegevens en de routebeschrijving naar uw plaatselijke garage.

Evènements

Werken bij Euromaster
Werken bij Euromaster

Heb jij MBO-4 of HBO werk- en denkniveau en heb jij een studierichting management of commercie gevolgd? Heb je daarnaast ook nog affiniteit met de automotive sector, dan zijn wij op zoek naar jou! Want Euromaster zoekt ManagementTALENT, zowel voor de sales als voor operations! Kijk op www.euromaster.nl/werken-bij

Werken bij
Euromaster Merk van de Maand: Continental
Euromaster Merk van de Maand: Continental

September staat in het teken van Continental: de hele maand worden uw Continental zomer- en winterbanden gratis gemonteerd. Uw voordeel kan wel oplopen tot € 80,-! Continental was één van de sponsoren van het EK Vrouwenvoetbal. Zoals u waarschijnlijk wel weet is dit een groot succes geworden en zijn de Oranje Leeuwinnen Euromaster geworden! Dit succes gaan we in september nog even uitgebreid vieren door uw nieuwe Continental banden geheel gratis te monteren. Dit betekent een voordeel van € 20,- per band! U koopt Continental banden direct in onze Webwinkel, boek tot 3 maanden vooruit.

Koop online
Gratis montage op Goodyear all season banden
Gratis montage op Goodyear all season banden

All season banden zijn een uitstekende keuze voor het Nederlandse klimaat. En u hoeft niet twee maal per jaar te denken aan een afspraak voor de bandenwissel. Gedurende de hele maand september worden all season banden van Goodyear bij ons gratis gemonteerd. Dat scheelt u 20,- per band.

Koop online
Bandenoutlet bij Euromaster
Bandenoutlet bij Euromaster

“Opgeruimd huis, opgeruimde geest” wordt er weleens gezegd. Daar zijn we het bij Euromaster helemaal mee eens. Daarom ruimen wij onze bandenvoorraad op. Profiteer nu van gratis montage op allerlei banden!

Koop online

Deskundig auto-onderhoud?Euromaster Emmen is de betrouwbaarste garage
bij u in de buurt!


Met goed onderhoud gaat uw auto langer mee. Vertrouw op de onderhoudsmonteurs van Euromaster in Emmen. In onze modern uitgeruste garage wordt u deskundig geholpen. We hebben niet alleen verstand van autobanden, maar ook van auto-onderhoud.


Autobanden vervangen?
Bent u toe aan vervanging van uw autobanden, dan staan de specialisten van Euromaster garant voor een eerlijk en degelijk advies. U kunt bij ons terecht voor een breed assortiment zomerbanden, winterbanden en vier seizoenen banden.


Deskundige montage
Uw Euromaster team in Emmen staat uiteraard klaar om uw nieuwe banden snel en met kennis van zaken te monteren. Zodat u weer veilig op weg kunt. Euromaster vertegenwoordigt alle belangrijke bandenmerken: Michelin, Kleber, BF Goodrich, Continental, Vredestein, en Bridgestone. Kies samen met uw Euromaster bandenspecialist de band die past bij uw eisen en rijstijl.


Uw Euromaster garage in Emmen voert alle voorkomende werkzaamheden uit, die bijdragen aan uw veiligheid en rijcomfort. We zorgen voor correcte montage, balanceren uw banden en zorgen dat uw auto goed is uitgelijnd. Ook kunt u bij ons terecht voor stikstof bandenvulling en overige auto services. Voor ons complete aanbod kunt u tevens terecht op onze Webwinkel.


U bent welkom bij Euromaster Emmen.

 • Auto uitlijnen

  De stand waarin de wielen van uw auto op het wegdek staan, is erg belangrijk. Een auto uitlijnen draagt bij aan veiligheid en prettig weggedrag. Minstens zo belangrijk: uw banden gaan langer mee. Dat scheelt in uw portemonnee. Auto uitlijnen? Euromaster Emmen biedt de beste combinatie van meetapparatuur en deskundige monteurs.

Breedtegraad : 52.746948

Lengtegraad : 6.9422912

Routebeschrijving

Bereken uw reisroute naar Euromaster Emmen

van

U kunt de stad van vertrek invoeren, ofwel uw volledige adres

Voorbeelden: Deventer
2 Lübeckstraat.

naar

Roald Amundsenstraat 1 7825 AP Emmen

A Départ

100 kms (env. 25 mins)
 1. Prendre la direction sud-ouest sur Rue Pierre Dupont vers Rue Louise
  100 m
 2. Au rond-point Ront-Point du Luxembourg prendre la 1ere sortie sur Rue Lionel Terray
  2,30 Km
 3. A gauche, prendre la bretelle vers A46/A43/Lyon/Saint-Priest
  650m

B Roald Amundsenstraat 1 7825 AP Emmen